Kütüphane
|
Öğrenci İşleri
|
Akademik Takvim
English
Ana Sayfa
Kapat
anasayfa
Hakkımızda
Genel Bilgi
Yönetim
İdari Personel
Akademik
Bölümler
Akademik Personel
Formlar
Öğrenci Formları
Öğretim Elemanı Formları
Kalite
KBYS
Kalite Politikamız
Birim Kalite Komisyonu
Birim Kalite Komisyonu Üyeleri
Birim Kalite Komisyonu Üyelerinin Görevleri
Birim Kalite Komisyon Toplantıları
Kalite Yönetim Sistemi Döngüsü
Kalite Güvence Sistemi PUKÖ Döngüsü
İş Akış Şemaları ve Görev Tanımları
İş Akış Şeması
Görev Tanımları
Kurul, Koordinatörlük ve Komisyonlar
Birim Danışma Kurulu
Öğrenci Kalite Kurulu
Koordinatörlükler ve Komisyonlar
Kalite Güvencesi Sistemi
Stratejik Amaçlar
İç Kalite Güvencesi
Uluslararasılaşma
Kalite Formları
Kalite Yönetim Takvimi
Bölüm Performans Karne Göstergesi
Toplantı Tutanağı Formu
Diğer Formlar
Planlar ve Raporlar
Kurum İçi Faaliyet
İş Birliği Protokolleri
Faaliyetler ve Etkinlikler
Bağlantılar
YÖK
YÖKAK
EPDAD
TYYÇ
Uluslararası Yeterlilikler Çerçevesi
Aday Öğrenci
Öğrenci
Kordinatörlükler
Öğrenci Toplulukları
İletişim
.
Akademik Birimler
Gıda İşleme Bölümü
4 bölüm/program
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Et Ürünleri Teknolojisi Programı
Veterinerlik Bölümü
1 bölüm/program
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü
6 bölüm/program
Bahçe Tarımı Programı
Bitki Koruma Programı
Süt ve Besi Hayvancılığı Yetiştiriciliği Programı
Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Programı
Seracılık Programı
Tıbbi Aromatik Bitkiler
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
1 bölüm/program
Aşçılık Programı
Yönetim ve Organizasyon Bölümü
1 bölüm/program
Tarımsal İşletmecilik Programı
Park Bahçe Bitkileri Bölümü
1 bölüm/program
Çim Alan Tesisi Programı
Akademik
Bölümler
Akademik Personel
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi