...
...
...
...
...
...
...
...
23-26 KASIM 2023 tarihleri arasından Isparta’da düzenlenen 1. Turizm ve Gastronomi Fuarına konuşmacı olarak katılan Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan GÜN, “Göller Bölgesi’nde Saklı Kalmış Süt Ürünleri” konulu konuşmasında, Teke yöresinde yaşayan üreticiler tarafından üretilen geleneksel süt ürünleri hakkında bilgi sunmuştur. Özellikle Yörükler tarafından üretilen ürünlerin markalaşması, tanınması ve sürdürülebilir üretim konusunda açıklamalarda bulunan Doç.Dr. İlhan GÜN, aynı zamanda Burdur ve Isparta illerinin Gastronomi alanında süt ürünlerinin de içinde yer aldığı ve ismi duyulmamış yöresel lezzetler hakkında da açıklamalarda bulunmuştur....
...
111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333 111222333...
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu
İstiklal Yerleşkesi, 15030 BURDUR
+90 248 213 22 71
+90 248 213 22 88
gthmyo@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi